Klager

Ankenævn for Biler

Lovpligtigt

Vi vejleder dig altid

Fra d. 1. oktober 2015 er det lovpligtigt for forretninger, der sælger, reparerer eller servicerer biler til forbrugere, at linke til www.bilklage.dk på deres hjemmeside. På websiden kan du indgive en klage til Ankenævn for Biler, hvis du mod forventning er utilfreds med vores service og desuden får afslag eller delvist afslag på din klage. Vi forsøger naturligvis altid at afvikle alle klager selv, så du slipper for en unødigt besværlig klageproces.

FÅ HJÆLP MED DIN KLAGE

Er du utilfreds med vores service og vil indgive en klage, så står vi naturligvis til rådighed, så du slipper for at skulle igennem en besværlig klageproces. Du kan kontakte Allan Hansen Automobiler A/S på tlf. 7589 5111 eller udfylde vores kontaktformular her, hvis du har brug for hjælp fra en af vores medarbejdere.

LÆS MERE OM FORSIKRING OG SERVICEAFTALE

 

Vil du vide mere om muligheden for at få din leasingbil forsikret hos os og betingelserne for en sådan forsikring, eller er du interesseret i en serviceaftale med masser af fordele, så kan du læse mere her:

Vi har også eget værksted med hele 15 dygtige og servicemindede medarbejdere, der står klar til at servicere din bil.

Har du spørgsmål omkring leasing?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen og leasing, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.

BOOK ET MØDE HER

- det er gratis og uforpligtende

Salgsrådgiver

61 67 68 11