Brugte biler der ligner nye

Eget værksted

Perfekt klargjort

Kvalitetssikrede biler

Vi ved, at vores kunder værdsætter kvalitet, ligesom vi gør. Derfor gør vi vores ypperste for, at vores biler både udvendigt og indvendigt står i perfekt klargjort og fin stand på vores udstilling. Selvom vores biler er brugte, får vi ofte at vide, at de ligner nye. Det er ikke en tilfældighed. Det er dels et resultat af, at vi kun henter kvalitetssikrede biler hjem fra vores forhandlingspartnere i Europa og dels et billede på vores mekanikeres ihærdige indsats i værkstedet.

Effektivt klargøringsteam

Med et kompetent og effektivt klargøringsteam på fire mand sikrer vi, at eventuelle ridser på døre og fælge bliver fjernet, inden bilen bliver gjort klar til salg. Klargøringen foretages på vores eget værksted, der - ligesom vores biler – lever op til de bedste standarder.

I Allan Hansen Automobiler A/S bruger vi mange penge og ressourcer på klargøring. Vi ønsker nemlig at vise, at forskellen mellem en ny og en brugt bil ofte er forsvindende lille – væsentligt mindre end prisforskellen.

Så snart en bil er solgt, kommer den igennem vores værksted, hvor den bliver serviceret og gjort klar. Du kan derfor med ro i sindet nikke stolt, når naboer og venner beundret spørger, om du har fået ny bil.

Få et overblik og kontakt os for at høre mere

Her på hjemmesiden kan du danne dig et overblik over de omkring 250 biler, vi har på lager i øjeblikket. Snart vil 200 af dem være at finde under samme tag i én stor udstilling – kun få andre bilforhandlere i Danmark kan fremvise det samme antal samlet.

Du er velkommen til at besøge vores udstilling i Daugård. Vi er landsdækkende. Har du spørgsmål, så ring til os på tlf. 75 89 51 11. Så finder vi i fællesskab ud af, hvordan dine bildrømme kan gå i opfyldelse.

 

Læs herunder mere om:

 

Har du spørgsmål omkring leasing?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen og leasing, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.

BOOK ET MØDE HER

- det er gratis og uforpligtende

Salgsrådgiver

21 49 39 47