Omkostninger med en serviceaftale

Service i hele leasingperioden

Ingen uventede omkostninger

Større tryghed

Vælger du en leasingbil, kan vi tilbyde at lave en serviceaftale. Aftalen betyder, at vi laver service på bilen, i hele leasingperioden. På den måde har du allerede fra første dag overblik over, hvad det koster at have bilen kørende, og du undgår dermed uventede omkostninger. Det er vores erfaring, at det giver større tryghed på vejene – og dermed øget køreglæde!

Under Leasing her på siden kan du læse mere om, hvordan vi i kraft af et stort netværk af samarbejdspartnere i hele Europa kan tilbyde dig en favorabel leasingløsning.

Brugte biler i særklasse

Er du på udkig efter en brugt bil i særklasse, kan du her på siden se vores store udvalg. Du finder biler i alle mærker og modeller – i en prisklasse fra 80.000 til 3.000.000. Med andre ord tilbyder vi både lavprisbiler og eksklusive biler. Fælles for dem er en høj kvalitet samt fuld kilometergaranti, komplet servicebog og skadesfri risiko.  

Vi er særligt stærke i tyske mærker som Audi, Mercedes, BMW og VW, hvor vi tilbyder et bredt udvalg, der også inkluderer en række af de nyeste modeller

Brugte biler, der ligner nye

Vi ved, at en brugt bil kan se ud som ny. Derfor bruger vi meget tid og mange ressourcer på klargøring på vores eget værksted hos Allan Hansen Automobiler A/S.

Det betyder, at selv mindre ridser fjernes effektivt af vores dygtige klargørinsteam. På vores udstilling i Daugård, der snart omfatter omkring 200 biler under samme tag, finder du derfor skinnende flotte biler

Ring til os i dag

Vil du høre mere om, hvilken serviceaftale vi kan tilbyde dig, kontakt da vores salgsteam i dag på tlf. 75 89 51 11. Du er også velkommen til at besøge vores udstilling i Daugård og få en professionel rundvisning af vores kompetente salgsteam.

 

Læs herunder mere om:

Har du spørgsmål omkring leasing?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen og leasing, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.

BOOK ET MØDE HER

- det er gratis og uforpligtende

Salgsrådgiver

21 49 39 47