Leasing af firmabiler

Større budgetsikkerhed

Fradrag for leasingydelsen

Garantiforsikring i hele DK

Erhvervsleasing er blevet en populær metode at anskaffe firmabiler på. Firmabiler er som regel nogen, der skal køres en del kilometer i, og det kræver en god komfort, som man bedst opnår i de større og dermed også dyrere biler. Ved at lease bilen bliver likviditeten i virksomheden ikke belastet i samme grad, som hvis virksomheden købte bilen.

Det skyldes, at man egentlig bare låner bilen fremfor at købe den. Derudover er en anden stor fordel også, at der er styr på, hvor meget bilen koster hver måned, fordi der betales et fast beløb for bilen. Det giver virksomheden en større budgetsikkerhed, ligesom det også er muligt at få fradrag for leasingydelsen. Der er altså mange fordele ved at vælge erhvervsleasing fremfor at købe.

Slip for alle bekymringer

Med erhvervsleasing hos Allan Hansen Leasing slipper du for alle bekymringer omkring firmabilen. Vi tilbyder en serviceaftale, hvor vi sørger, at bilen bliver serviceret og vedligeholdt i leasingperioden, ligesom vi tilbyder en landsdækkende garantiforsikring på bilen i hele leasingperioden.

Vi kan også indestå for restværdien, og det betyder, at du ikke skal indestå for restværdien på bilen, når leasingperioden udløber – det gør vi. Det er en stor fordel for dig som erhvervskunde, da du bare kan skifte til en anden bil og ny leasingaftale uden at betale for den gamle bil. Det er selvfølgelig også muligt at lave en aftale, hvor virksomheden kan købe bilen ud, hvis det ønskes. Her anvises til en tredjemand, som køber. Forhør nærmere herom. Hvor lang aftalen løber, er op til virksomheden, men vores aftaler er typisk 1-4 år afhængigt af dit behov.

Hør hvad vi kan gøre for dig

Vi har stor erfaring med erhvervsleasing og rådgiver dig gerne om, hvilken aftale der er økonomisk mest fordelagtig for dig og din virksomhed. Kontakt os på telefon 75 89 51 11 eller send en mail til info@allan-hansen.dk, så svarer vi på alle dine spørgsmål. Vi holder til på Gammel Vejlevej 63 i Daugård, hvor vi altid har et stort udvalg af biler inden for både BMW, Mercedes, Audi, VW og Porsche stående, som du kan se og prøvekøre for at finde den rette bil til din virksomhed. 

 

Læs også mere om:

Har du spørgsmål omkring leasing?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen og leasing, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.

BOOK ET MØDE HER

- det er gratis og uforpligtende

Salgsrådgiver

61 67 68 11