Finansiel leasing – køb bilen når leasingaftale udløber

Simple form for leasing

Du bestemmer selv mere

Du vælger selv køber

Ønsker du at lease en bil, så skal du være opmærksom på, om der er tale om operationel eller finansiel leasing. Hos Allan Hansen Leasing tilbyder vi begge aftaler, og vi rådgiver dig gerne om, hvilken aftale der er bedst for dig. Vil du gerne selv anvise en køber, når leasingperioden er udløbet, så skal du vælge en finansiel leasing.

Her er det nemlig dig, som indestår for restværdien, når leasingperioden er ovre. Vi hjælper dig gerne med videresalg, hvor vi via vores europæiske netværk kan sælge bilen for dig og opnå en mere attraktiv pris.

Kontakt os og hør mere

Hos Allan Hansen Leasing er vi eksperter i leasing, og vi står derfor klar til at hjælpe dig med at sammensætte den rette aftale, som er økonomisk mest fordelagtig for dig. Vi hjælper dig naturligvis også med at finde den rette bil, og her har vi et stort udvalg indenfor de store mærker som BMW, Mercedes, Audi, VW og Porsche.

Det er brugte biler, som har kørt få kilometer, og vi kan derfor tilbyde bilerne til en fordelagtig pris. Bilerne kommer fra vores store forhandlernetværk i Tyskland, og vi har fuld historik på bilerne. Kig forbi på Gammel Vejlevej 63 i Daugård eller ring til os på telefon 75 89 51 11 for at høre mere. Du er også velkommen til at sende en mail til info@allan-hansen.dk.

 

Læs også mere om:

Har du spørgsmål omkring leasing?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen og leasing, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.

BOOK ET MØDE HER

- det er gratis og uforpligtende

Salgsrådgiver

20 88 56 30