Fleksible leasingaftaler

Skræddersy en personlig leasingaftale

Stort udvalg af forkellige modeller

Kvalitet og nyeste teknologi

Hos Allan Hansen Leasing A/S har vi mulighed for at skræddersy en personlig leasingaftale, så du hver dag kan få opnå den fede fornemmelse, det er at køre rundt i en luksusbil som Audi. I dag er der nærmest et utal af forskellige måder at finansiere en bil på, og det betyder, at du kan få opfyldt drømmen om at køre rundt i en bil, hvor der er kræset for alle detaljer, selvom du ikke har en million stående på kontoen. Med en Audi er du garanteret luksus, design og sportslige køreegenskaber i samme bil. Mærket er især kendt for den høje kvalitet, og Audis biler er flere gange blevet topscorer i undersøgelser om driftsikkerhed.

Flere modeller

Vi har mange forskellige Audi-modeller på lager, du som du kan vælge mellem, hvis du tænker på at lease din næste bil. Vi finder den ønskede bil til dig, hvad enten du ønsker privatleasing eller erhvervsleasing. Du får mulighed for at sammensætte en lang række ønsker til bilen, herunder farver, udstyrsniveau og eftermonteret ekstraudstyr.

Audi fås som stationcar, sedan, coupé, hatchback, SUV, MPV og cabriolet, og de mest populære modeller tæller blandt andet Audi A3, Audi A4 og Audi A6. Fælles for alle Audi-modeller er et elegant ydre, en moderne sikkerhedsteknologi, lækre motorer og gearkasser samt alt det komfortudstyr, som man kan ønske sig.

Tysk innovation

Med sloganet ”Vorsprung durch Tecknik” (forspring gennem teknik) har Audi altid haft et stort fokus på den seneste nye teknologi, når de har udviklet og fabrikeret nye biler og modeller. For anden gang i træk løb bilmærket i 2017 med prisen ved Automative Innovations Award i kategorien premiumproducent.

Lige fra virksomheden start i 1910 har Audi haft fokus på innovation – fra datidens første, motordrevne køretøjer til nutidens aerodynamik, letvægtskonstruktion, connectivity og teknologi til selvkørende biler. Når du leaser en Audi kan du derfor være sikker på en bil i luksusklassen, hvor der - uanset årgang - er lagt stort fokus på teknologi og innovation.

 

Du kan også se mere af vores andre mærker, herunder bl.a.:

Har du spørgsmål omkring leasing?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen og leasing, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.

BOOK ET MØDE HER

- det er gratis og uforpligtende

Salgsrådgiver

20 88 56 30