Drøn rundt i en Mercedes

Biler med wow-faktor

Stort udvalg af modeller

Solide biler i topklassen

Har du et ønske om at køre rundt i en bil med masser af wow-faktor, så kan vi hos Allan Hansen hjælpe dig med at få, hvad du drømmer om. Vi har nemlig masser af muligheder for leasing af biler af mærket Mercedes, der er tyske luksusbiler, når de er allerbedst. Hvad enten du leder efter en luksusbil til dig selv for en kortere eller længere periode, eller hvis du i stedet er ude efter en eller flere nye firmabiler, så kan vi hjælpe dig med den helt rigtige leasingaftale. Vi har mange forskellige modeller til rådighed, heriblandt selvfølgelig de mest populære modeller, der blandt andet tæller C-klassen, CLK-klassen, CLS-klassen og E-klassen.

Leasing for alle

Hos Allan Hansen Leasing A/S tilbyder vi stort set alle former for leasing og finansiering. Der findes i dag næsten uendelige måder at finansiere en ny bil på, og en luksusbil som en Mercedes er ikke længere kun forbeholdt de få. Med vores forskellige leasingaftaler er det muligt at få drengedrømmen opfyldt, selvom du ikke er millionær.

Det kan være svært at finde ud af, hvilken finansierings- og leasingaftale, der er den rigtige for dig. Vi råder og vejleder dig bedst muligt, så vi sammen finder den løsning, der passer bedst til dig og dine behov og ønsker. Der er mulighed for skræddersyede løsninger, hvor du selv sammensætter en leasingaftale fra ende til anden.

Solide biler i topklassen

Mercedes-Benz er en tysk bilproducent, som blev stiftet i 1926. Firmaet er opkaldt efter en meget trofast kunde, den østrigske forretningsmand Emil Jellinek, som havde en datter, der hed Mercedes.

Bilmærket er meget prestigefyldt og stort set siden firmaets begyndelse været populært og anerkendt for produktionen af konservativt udseende, solide og dyre biler med moderne teknik. Motorsport har også fyldt meget i bilmærkets historie. Lige siden starten har Mercedes spillet en aktiv og succesrig rolle i motorsporten verden over.

 

Vi tilbyder også leasing af bl.a.:

Har du spørgsmål omkring leasing?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen og leasing, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.

BOOK ET MØDE HER

- det er gratis og uforpligtende

Salgsrådgiver

61 67 68 11