Gør drengedrømmen til virkelighed

Klassisk sportsvogn

Skræddersyet leasingaftale

Stort udvalg af modeller

At drøne ned ad landevejen i en klassisk sportsvogn som en Porsche er den ultimative drøm for alle bilnørder og motorentusiaster. Men det er de færreste, der faktisk har råd til at gøre drømmen til virkelighed. Og hvis du har en familie, forstår din partner måske ikke helt behovet for at investere så mange penge i en bil, der ikke er særlig praktisk – og som de fleste slet ikke bruger i vinterhalvåret. Løsningen er leasing!

Hos Allan Hansen Leasing A/S tilbyder vi mange forskellige leasingaftaler, så du har mulighed for at køre ude i sommerlandet med i en lækker Porsche.

Flere modeller

Den mest berømte af Porsches sportsvogne er den klassiske 911-model, som er en tidløs klassiker. Men der findes mange andre smarte modeller – som for eksempel Cayenne, Panamera, Boxter og Cayman-modellerne, som vi har på lager. Vælg en sportsvogn med masser af blærefaktor, når du beslutter dig for at lease en Porsche.

Det er kræs for bilelskere, og fornøjelsen af at køre en sportsvogn er en følelse, som alle interesserede burde unde sig selv. Er du i tvivl om, hvilken model, der er den rigtige for dig, så hjælper vi dig gerne gennem leasingprocessen. Du har mulighed for selv at vælge mellem blandt andet farve og ekstraudstyr, så du får lige den Porsche, du drømmer om.

En dyr hobby

Man ser ikke mange sportsvogne på de danske landeveje. En Porsche kan være noget dyr i drift, og hvis man ejer en sportsvogn, skal man sætte ekstra penge af til drift og reparationer. Derfor kan det være en god idé at lease, hvis du vil prøve kræfter med en Porsche.

Med en leasingaftale hos Allan Hansen Leasing A/S er der på forhånd aftalt en fast, månedlig ydelse. På den måde undgår du bekymringer og ubehagelige overraskelser i forbindelse med dit bilbudget, og med vores udvidede garanti er du helt dækket ind, hvis der skulle opstå eventuelle skader eller andre problemer med bilen.

 

Udover leasing af Porsche tilbyder vi bl.a. også:

Har du spørgsmål omkring leasing?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen og leasing, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.

BOOK ET MØDE HER

- det er gratis og uforpligtende

Salgsrådgiver

61 67 68 11