Leasing af folkevogn

Fordelagtig leasingaftale

Udvalg af populære modeller

Tysk kvalitet

Hvad enten du er på udkig efter en privatbil af et af de mest populære bilmærker i Danmark, Volkswagen (VW), eller i stedet er på udkig efter nye biler eller til dit firma, så kan vi hos Allan Hansen Leasing A/S tilbyde en fordelagtig leasingaftale, der passer til dine behov. Volkswagen leverer mange forskellige typer biler, og vi kan tilbyde lige så mange forskellige typer leasingaftaler.

Det tyske bilmærke er især kendt for at producere veludstyrede familiebiler. De mest populære modeller tæller VW Golf, VW Polo, VW Touran og VW Passat, som selvfølgelig er en del af vores store VW-udvalg hos Allan Hansen.

Du kender alle udgifter

Leasing er blevet en meget populær finansieringsform for mange danskere. Med leasing er du fri for uforudsete udgifter, fordi du betaler et fast, månedligt beløb i leasingydelse. Det gør det nemmere for dig at budgettere biludgifter, og der er derfor flere fordele ved at vælge leasing.

Med en aftale hos Allan Hansen slipper du for alle bekymringer i forbindelse med eventuelle ubehagelige overraskelser i bilbudgettet, som faste bilejere godt kan være udsat for. Du har samtidig mulighed for at tilvælge en udvidet garanti på din leasingaftale, så du er dækket ind hele vejen rundt.

Tysk kvalitet i mellemklasse

Volkswagen er af de mest kendte og elskede bilmærker herhjemme grundet deres biler af kvalitet i den høje ende af skalaen. Du er sikret en bil i den øvre del af mellemklassen grundet bilernes design, pris og kvalitet.

Vælg leasing af Volkswagen, hvis du ønsker en pålidelig og driftsikker bil, der ligger over middel, når det kommer til kvalitet og design. Der er mange forskellige modeller at vælge imellem, og vi vejleder gerne, hvis du er i tvivl om hvilken Volkswagen, der passer bedst til dig og det, du efterspørger.

 

Udover leasing af Volkswagen kan vi også tilbyde mærker som bl.a.:

Har du spørgsmål omkring leasing?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen og leasing, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.

BOOK ET MØDE HER

- det er gratis og uforpligtende

Salgsrådgiver

21 49 39 47