Operationel leasing – ingen forpligtelse til køb

Kort leasingsperiode

Nem aflevering af bil

Ikke forpligtet til køb

Når du leaser en bil, skal du være opmærksom på, hvilken type leasing der er tale om. Der er nemlig stor forskel på, om det er finansiel eller operationel leasing. Hos Allan Hansen Leasing tilbyder vi begge typer af aftaler, og med operationel leasing er du ikke forpligtet til at købe bilen, når leasingperioden udløber.

Det betyder, at vi indestår for restværdien, og du kan bare aflevere bilen tilbage til os som forhandler. Dermed er du ikke bundet af at skulle indestå for en restværdi, og du slipper for usikkerheden om, hvorvidt den aftalte pris også er realistisk.

 

Vil du vide mere?

Hos Allan Hansen Leasing står vi klar til at hjælpe dig med at sammensætte den rette leasingaftale. Derfor rådgiver vi dig gerne om, hvorvidt operationel leasing er den rigtig aftale for dig. Kig forbi på Gammel Vejlevej 63 i Daugård eller ring til os på telefon 75 89 51 11 for at høre mere. Du er også velkommen til at sende en mail til info@allan-hansen.dk.

Vi har desuden et stort udvalg af biler indenfor de store mærker som BMW, Mercedes, Audi, VW og Porsche, som du kan lease til fordelagtige priser, fordi der er tale om brugte biler med få kilometer på bagen. Vi har fuld historik på alle bilerne, og det giver dig en øget sikkerhed, fordi du ved alt om bilen.

 

Læs også mere om:

Har du spørgsmål omkring leasing?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen og leasing, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.

BOOK ET MØDE HER

- det er gratis og uforpligtende

Salgsrådgiver

20 88 56 30