Vil du have en cabriolet til sommer?

Betal kun i udvalgte måneder

Byt bil flere gange om året

Stor fleksibilitet

Drømmer du om at køre rundt i en cabriolet til sommer, så kan du komme tættere på drømmebilen med sæsonleasing. Det kan være en dyr fornøjelse at have en cabriolet stående, som du kun bruger i løbet af sommeren, men med sæsonleasing betaler du kun for indregistrering af bilen i de måneder, som du bruger den.

Det kan for eksempel være i 4-5 måneder om sommeren, hvor du ønsker en cabriolet. Resten af året er bilen ikke på plader, og du undgår derfor den høje afgift i de måneder, hvor bilen ikke bruges. Tilbuddet om sæsonleasing gælder også på større biler som firehjulstrækkere, hvis du ønsker en stor bil om vinteren. På den måde kan du i princippet bytte bil to gange om året, så bilen passer til vejret og sæsonen.

Få plader på din egen bil

Det kan være, at du selv har en bil stående, som du ønsker at bruge i en periode i løbet af året eller også finder du din drømmebil hos Allan Hansen Leasing. Vi har et stort udvalg af brugte biler indenfor de store mærker som BMW, Mercedes, Porsche og Audi, og du kan lease bilen helt ned til en måned ad gangen, hvis ud ønsker.

Hvis du selv har en bil, sørger vi for plader i den ønskede leasingperiode, og du kan selv have bilen stående de måneder, hvor du ikke bruger den. Vælger du en bil hos os, afleverer du bare bilen tilbage, når leasingperioden er ovre. 

Hør mere om sæsonleasing

Hos Allan Hansen Leasing er vi specialister i sæsonleasing, og vi hjælper dig gerne med at sammensætte den mest optimale aftale for dig, uanset om du selv har bilen, der skal sæsonleases, eller du finder bilen hos os. Vores brugte biler kommer fra et omfattende forhandlernetværk i Tyskland, hvor vi får en fuld historik på bilen.

Det er din sikkerhed for en ordentlig bil. Kig forbi på Gammel Vejlevej 63 i Daugård for at høre mere om sæsonleasing eller ring til os på telefon 75 89 51 11. Du er også velkommen til at sende en mail til info@allan-hansen.dk, hvis du har nogle spørgsmål. Vi er især stort udvalg af BMW, Mercedes, Audi, VW og Porsche

 

Læs også mere om:

Har du spørgsmål omkring leasing?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen og leasing, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.

BOOK ET MØDE HER

- det er gratis og uforpligtende

Salgsrådgiver

20 88 56 30