Del leasing mellem dig og din arbejdsgiver

Privat og erhverv i ét

Undgå dyr beskatning

Mulighed for dyr firmabil

Har du en dyr firmabil, som du også bruger en smule privat? Så overvej at få en splitleasing, hvor du og din arbejdsgiver deler - eller splitter - leasingaftalen mellem jer. Med sådan en aftale slipper du for beskatning af fri bil og skal i stedet kun betale, når du bruger bilen privat.

Det betyder, at hvis bilen eksempelvis bliver brugt 90 procent til firmaet og 10 procent privat, så skal du kun betale 10 procent af alle driftsomkostninger inkl. ydelsen. Dermed kan der være store summer at spare i forhold til beskatning af fri bil, og hos Allan Hansen Leasing hjælper vi gerne med at regne ud, om splitleasing er den rette aftale for jer.

Hvornår er splitleasing en fordel?

Det er værd at undersøge splitleasing, hvis der er tale om en dyr firmabil. Som medarbejder bliver man nemlig beskattet af bilens værdi, hvis man har fri bil på arbejdet. Hvis medarbejderne ikke bruger bilen særligt meget privat, kan det hurtigt være en dyr fornøjelse. Derfor er splitleasing en måde at undgå den dyre beskatning, men stadig have mulighed for at bruge bilen privat.

Her betaler medarbejderen kun for den kørsel, der er i bilen. Det vigtige er, at der holdes styr på kørselsregnskabet hver måned, så det formelle er på plads i aftalen. Her kan vi også hjælpe jer med at opstille en overskuelig måde at gøre det på.

Brug for rådgivning?

Lyder splitleasing som en mulighed for jer, så kontakt os hos Allan Hansen Leasing. Vi har stor erfaring med leasingaftaler og kan rådgiver jer om, hvorvidt splitleasing er den rigtige leasingtype for jer, eller eventuelt hjælpe med at finde en anden aftale, som er mere fordelagtig. I finder naturligvis også den nye bil hos os, hvor vi har et stort udvalg af de store mærker som BMW, Mercedes, Audi, VW og Porsche.

Alle biler er brugte og har få kilometer på bagen. De kommer fra et stort forhandlernetværk i Tyskland, så vi har fuld historik på bilerne. Kig forbi Gammel Vejlevej 63 i Daugård for at se på bilerne eller ring til os på telefon 75 89 51 11. Du er også velkommen til at sende en mail til info@allan-hansen.dk.

 

Læs også mere om:

Har du spørgsmål omkring leasing?

Med min viden og erfaring inden for bilbranchen og leasing, står jeg klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe mig op eller booke et møde ved at klikke på knappen nedenfor.

BOOK ET MØDE HER

- det er gratis og uforpligtende

Salgsrådgiver

61 67 68 11